Joves

Art urbà

logo Graffitis.jpgMitjançant el Catàleg de murs per pintar a Cornellà, l'Ajuntament de Cornellà posa a disposició una sèrie d'espais distribuïts per la ciutat per fomentar que aquesta expressió artística es pugui realitzar a la nostra ciutat..

 

 

 

Els espais autoritzats tenen les següents característiques:

  • EspaiGraffiti.jpgVan identificats amb un distintiu que reprodueix un esprai amb l'eslògan "Espai Graffiti".
  • En els trams autoritzats per pintar s'hauran de respectar les portes, finestres i els trams de paret delimitats.
  • L'espai autoritzat per a pintar serà el comprès entre les plaques identificatives. Les plaques s'han de respectar i no pintar-les.
  • Si pinteu fora dels espais indicats heu de ser conscients que podeu ser denunciats en aplicació de l'Ordenança Municipal.
  • Cal remarcar que totes aquelles pintades que atemptin contra la dignitat humana o siguin ofensives contra persones, col·lectius o institucions seran retirades.
  • En el cas de sol·licitar un tram ja pintat, s'haurà de cobrir completament l'obra que pertany al tram sol·licitat.
  • Si no es respecta aquest punt, el període d'exclusivitat d'un mes no tindrà validesa.
  • Per fer ús d'una de les parets autoritzades haureu d'emplenar el model de sol·licitud que es troba a la pàgina web de l'ajuntament indicant la paret seleccionada. El/la sol·licitant rebrà una resposta, confirmant el permís (aquest haurà de portar amb si durant el treball de pintar per si és reclamat). En aquest especificar les condicions i el termini per poder fer la pintada (si no es realitza durant aquest període s'entendrà que es renuncia a la mateixa).).

Catàleg de murs per a pintar a Cornellà (espais autoritzats)

Sol·licitud per a reservar una paret pública per a pintar

Sol·licitud per a reservar una paret privada per a pintar


20161202_Mural FAC Bedoll-17024.jpgItinerari Street Art

Segurament, quan camineu per Cornellà, heu reparat en alguna pintura mural que cobreix una façana, unes escales, o algun lloc en l'espai públic de la ciutat. Cada vegada són més els artistes locals i altres col·lectius artístics que van deixant la seva empremta a Cornellà.

Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Cornellà amb la col·laboració d'artistes locals amb la voluntat d'impulsar l'art al carrer i a el mateix temps remodelar alguns espais del municipi.

Cadascun d'ells té un valor comunitari i un missatge, una poesia o un fragment d'un text que convida a la reflexió.

Visita l'itinerari Street Art