Joves

Mobilitat internacional

La mobilitat internacional és l'estada formativa, laboral o de voluntariat en un altre país de la Unió Europea. Dins la mobilitat internacional s'integren nombrosos programes de mobilitat i oportunitats internacionals perquè les persones puguem viure noves experiències fora de la nostra residència.

Si vols més informació o reservar la teva cita, pots apropar-te al Punt de Voluntariat i Solidaritat o escriure un mail a mobilitatcornella@gmail.com

A principis de 2019 va engegar l'Assessoria de Mobilitat Internacional, un servei professional que dóna informació de projectes d'arreu del món sobre les oportunitats d'estudiar, viatjar, treballar i realitzar un voluntariat a l'estranger.

Aquest servei ofereix:

  • Informació, orientació i assessorament sobre les opcions que hi ha per fer una estada en un altre país.
  • Atenció personalitzada amb un professional especialitzat qui t'orientarà i ajudarà a concretar projectes de mobilitat.
  • Oferta periòdica de càpsules informatives.

 

Horari d'atenció al públic:

L’assessoria està oberta els dilluns cada quinze dies, de 16 a 20 hores. Si vols més informació o reservar la teva cita, pots apropar-te al Punt de Voluntariat i Solidaritat o escriure un mail a puntvolisol@gmail.com

 


Viatgeteca

És un servei de préstec de diferents  guies de viatge nacionals i internacionals, associat al Trailer Servei d’Informació Juvenil.

Fent reserva podràs gaudir d’un mes la guia de viatge escollida. És un servei totalment gratuït.

La viatgeteca és un servei que intenta fer un renovament constant de les seves guies de viatge, no només oferint guies actualitzades si no també guies especialitzades no centrades en un lloc concret si no en formes de viatjar o en recurreguts mítics de la nostra història.

 


Carnets per viatjar

El Trailer Servei d'Informació Juvenil també és un punt d'obtenció de carnets  que et faciliten descomptes i més per a viatjar. Tens els carnets d'alberguista i els de estudiant o professor internacional.

Vull més informació!