Joves

Salut

Què enteneu per salut? La salut no és solament no tenir cap malaltia, sinó és el benestar general d'una persona, és a dir, sentir-se bé mentalment, físicament, socialment…

És molt important parar atenció als hàbits que anem adquirint durant la joventut, per aquest motiu a Cornellà trobareu diferents serveis i campanyes.


Diversitat, sexualitat i gènere

iconfinder-tick_green_1398912.png  ASSESSORIA DE SEXUALITAT, AFECTIVITAT I LGTBI. SAI (Servei d’Atenció Integral) - DECOLORS

Es tracta d'un espai on poder parlar del que preocupa sense tabús i comptant amb l'orientació d'una psicòloga especialitzada en sexologia.

Per la situació actual, hi ha opció de fer les sessions es fan online (mail, trucada o videotrucada) i com sempre, són gratuïtes i confidencials.

El mail de contacte és: decolorscornella@gmail.com

Més informació

 

iconfinder-tick_green_1398912.png  TARDA JOVE A L’ASSIR

A l’ASSIR els dilluns estan destinats al joves, qualsevol jove pot anar sense cita prèvia i consultar els seus dubtes e inquietuds sobre sexualitat.

 

iconfinder-tick_green_1398912.png  T’ESTIMA’T

És una campanya informativa i de sensibilització que fa el Departament de Joventut amb la col·laboració dels casals joves de la ciutat i del Departament d’Igualtat. Durant el curs fem diferents accions comunitàries, tallers  i punt informatiu als instituts amb l’objectiu d’ aconseguir una societat igualitària envers la diversitat sexual, afectiva i de gènere.

En aquest link podreu trobar la informació  referent a aquesta campanya https://padlet.com/puntinstitut/Diversitat


Consum no responsable

iconfinder-tick_green_1398912.png  VIBRA – Servei de prevenció de Drogodependències per a joves de Cornellà

És un servei d’informació, atenció i orientació de tots aquells aspectes que tenen a veure amb el consum de drogues. El mail de contacte es: serveiprevencio@eines.coop i també pots parlar-hi per Whatsapp 655271152

 

iconfinder-tick_green_1398912.png  TECNOATENCIÓ

Servei de prevenció, suport i atenció en l’ús derivat de les Tecnologies i problemes associats. És un servei gratuït i confidencial on es tracta l’ús, l’abús i l’addicció a les tecnologies i tots els problemes derivats o associats; videojocs, xarxes socials, dificultats en la sociabilització, de comunicació…  Cal concretar cita prèvia al telèfon 656972368  i us atendran el primer dimecres de cada mes de 17 a 19:30 hores al Citilab (Plaça Can Suris, s/n )

 

iconfinder-tick_green_1398912.png  QUÈ SAPS DE LES DROGUES?

Campanya informativa als Instituts  i a les xarxes socials que preten prevenir i treballar la reducció de riscos facilitant informació. En aquest link podreu consultar tot el material d’aquesta campanya https://padlet.com/puntinstitut/queconeixesdelesdrogues

 

Si teniu dubtes podeu venir a l'Oficina Jove.