Joves

Campanya: Viatjar low-cost a l’estiu

Des del Punt de Voluntariat conjuntament amb l’Assessoria de Mobilitat Internacional es posarà en marxa una campanya de “Viatjar low-cost a l’estiu” al mes de juliol.
Campanya: Viatjar low-cost a l’estiu
Cartell de la Viatjar low-cost a l’estiu

Aquest juliol, el Punt de Voluntariat juntament amb l’Assessoria de Mobilitat Internacional posem en marxa la campanya “Viatjar low-cost a l’estiu”. L’objectiu d’aquesta campanya és donar a conèixer als i a les joves diferents recursos on-line a través dels quals aquests poden obtenir informació i guiar-se per viatjar low-cost.

 

D’aquesta manera, començarem la campanya oferint una xerrada gratuïta organitzada per l’Assessoria de Mobilitat Internacional. Aquesta xerrada consistirà en un taller dinàmic on es donarà informació prèvia al viatge, així com es facilitaran diferents Apps i recursos per planificar el viatge i fer la recerca d’allotjament. Finalment s’informarà de maneres alternatives de viatjar low-cost: feines a canvi d’allotjament, intercanvis juvenils i projectes de voluntariat.

Aquest taller es realitzarà l’11 de juliol de 17:30 a 19:00h i és adreçat a persones joves d’entre 17 a 35 anys.

Per realitzar la inscripció a la xerrada, fes clic a enllaç .

 

A més a més, es realitzarà una campanya informativa en format digital que podreu seguir a través de la pissarra digital del servei i de les nostres xarxes socials:

 

També, animem a anar a l'Oficina Jove (c/ Mossèn Andreu, 17), on podreu rebre orientació individualitzada de part de la nostra referent Verònica de l’Assessoria Mobilitat Internacional.

Els següents dies de 16:00 a 19h trobaràs l’assessoria oberta:

  • 11 i 25 de juliol

 

Si vols més informació o reservar la teva cita, pots fer-ho clicant a enllaç o podeu dirigir-vos al PUNT VOLUNTARIAT I SOLIDARITAT: puntvolisol@gmail.com