Joves

Còmic Laboral

S’inicia la campanya de Còmic Laboral, un mes de publicacions de recursos gràfics del món del còmic per explicar el món laboral.

Les Referents d’Ocupació Juvenil participem un cop més a les campanyes del segon trimestre amb una col·laboració informativa sobre el Món laboral a través del còmic, plantejat específicament per la població jove.

Durant aquest mes de febrer, les Referents d’Ocupació Juvenil faran publicacions setmanals de diferents còmics i situacions d’aquests, que tracten diversos temes dins del mercat laboral. Oferint així informació i recursos útils a la població jove.

A partir d’aquestes publicacions, es podran obrir debats on compartir diferents situacions viscudes, reflexions o dubtes.

Aquesta és una alternativa a la lectura sobre el món laboral i les seves diferents situacions. Una lectura distesa que ens podrà servir per apropar-nos al món laboral d’una manera informada i amb recursos.

Si tens dubtes o vols una consulta individual, no dubtis en contactar amb les Referents d’Ocupació Juvenil. 

Segueix les notícies de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i les Xarxes Socials de CornellaJove per conèixer totes les novetats de les campanyes del servei ROJ.

Segueix-nos!

           

 @JovesCornella

@CornellaJove

 @cornellajove

Més informació i consultes a: rojcornella@aj-cornella.cat