Joves

AULES D'ESTUDI MAIG-JULIOL

El servei torna a estar en funcionament de mitjans de Maig a principis de Juliol
AULES D'ESTUDI MAIG-JULIOL
AULES D'ESTUDI A CORNELLÀ

Una vegada més el servei d'Aules d'Estudi, per a estudiants de Cornellà, torna per oferir espais condicionats per desenvolupar aquesta tasca.

Aquest servei coincideix en el temps durant l'any amb èpoques d'exàmens en diferents nivells acadèmics.

Com ja vam fer a principis d'any, aquest nou periode d'Aules vindrà marcat per les mesures de prevenció necessàries associades al COVID.

Hi haurà un sol espai d'Aules en tot el municipi, situat al Centre Municipal Joan García Nieto al C/Mossèn Andreu 15. En aquest espai s'obriran més aules de les habituals per poder pujar la ràtio, i acollir a més persones usuàries en el servei.

Entre d'altres mesures de prevenció, com serà:  l'accés amb cita previa al servei, la creació de diferents torns, per poder duplicar el número d'usuaris en un mateix dia, la neteja de l'espai entre torns i l'obligarietat de mascareta i l'utilització del gel hidroalcoholic, també hi haurà, la ventilació habitual dels espais,  la adjudicació d'un espai fixe per a cada persona, la distribució per diferents espais evitant l'acumulació de persones en un mateix lloc i un doble control d'accés.

El servei s'oferirà els dissabtes i diumenges del 15 de maig al 4 de juliol. Els dos torns que hi haurà per poder gaudir del servei seran de 10 a 15h i de 16 a 21h. Per demanar cita prèvia per poder accedir al servei haureu de fer-ho per el formulari, que s'obrirà cada setmana, exclusivament pel cap de setmana següent i es tancarà el dijous de la mateixa setmana. Podreu arribar al formulari, clicant aquí.

Aquest servei està dirigit per a tothom, però si teniu de 12 a 35 any durant la setmana, podeu accedir també al servei de Sala d'estudi que hi ha a l'Oficina Jove C/Mossèn Andreu 17,  durant tot el curs. Només cal que us poseu en contacte amb el correu crajdinamitzacio@gmail.com demanat dia i hora i us respondran amb la disponibilitat que hi ha .

@cornellajove

@JovesCornella

669989501

trailer@aj-cornella.cat