Joves

CURS: COMUNICACIÓ I ASSERTIVITAT EN L'ACCIÓ VOLUNTÀRIA

El Cicle de Voluntariat continua amb el segon curs subvencionat de Comunicació i assertivitat en l'acció voluntària, que es realitzarà els dies 25, 27 i 28 de maig.

El Punt de Voluntariat de l’Ajuntament de Cornellà organitza el segon curs subvencionat dirigit a persones voluntàries i entitats de voluntariat del nostre municipi.

Aquest curs forma part del Cicle de Voluntariat, campanya del Punt de Voluntariat, on es vol reconèixer la gran tasca que desenvolupen les persones voluntàries i donar visibilitat i suport als projectes de voluntariat de Cornellà.

D’aquesta manera, encetem el segon curs anomenat Comunicació i assertivitat en l'acció voluntària amb la col·laboració de l’Escola de Formació de la Federació Catalana de Voluntariat Social. També, es tracta d’un curs reconegut pel Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya.

 

El curs es realitzarà els dies 25, 27 i 28 de maig i consistirà en dues sessions de 16 a 19h i una sessió final de 16 a 18h. Totes tres sessions es faran en format telemàtic a través de la plataforma ZOOM.

 

El contingut serà el següent:

  1. La comunicació: fonaments i conceptes bàsics

1.1. Fonaments i conceptes bàsics

1.1.1. Els pilars de la comunicació

1.1.2. Tipus de comunicació

1.1.3. Les interferències comunicatives

1.2. Tècniques per millorar la comunicació en l’acció voluntària

  1. L’assertivitat com a estil comunicatiu del voluntariat

2.1. Bases de l’assertivitat

2.1.1. Definició, components i drets de l’assertivitat

2.1.2. Exemples de conductes assertives i no assertives

2.2. Estratègies i tècniques per a ser assertiu en l’acció voluntària

 

El curs és adreçat a persones majors de 16 anys que formen part d'alguna entitat i/o volen participar d'un voluntariat en el nostre municipi. Per a un bon funcionament del curs les places seran limitades i per tenir dret al títol s’ha d’assistir a un mínim del 80% del curs.

 

Per realitzar la inscripció, fes clic a enllaç

Per més informació, podeu dirigir-vos al PUNT VOLUNTARIAT I SOLIDARITAT: puntvolisol@gmail.com