Joves

CURS MONITORATGE DE LLEURE: La primera edició entrega memòries i la segona arriba al final de la teòrica.

Els cursos de Monitoratge de Lleure Infantil i Juvenil subvencionats avancen durant aquest mes d’abril. La segona edició ha arribat al final de la part teòrica i les persones participants de la primera edició es preparen per entregar les memòries de les pràctiques.
CURS MONITORATGE DE LLEURE: La primera edició entrega memòries i la segona arriba al final de la teòrica.
curs monitoratge

Els dos cursos de Monitoratge de Lleure Infantil i Juvenil subvencionats iniciats des de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, a través del servei de Referents d’Ocupació Juvenil, avancen durant aquest mes d’abril.

 

Com a novetats de la primera edició del curs, les persones joves inscrites que van assolir la part teòrica el passat mes de gener, es preparen en aquestes setmanes per fer l’entrega de les seves memòries de pràctiques. Un cop entregades, podran obtenir el carnet de monitor/a de lleure com a recompensa de tot l’esforç fet d'ençà que van començar aquesta formació. 

Des del Departament de Joventut us desitgem molta sort!

 

Aquestes  experiències de la primera edició, serveixen de motivació pels i les alumnes de la segona edició del curs, que acaben les seves 125 hores de part teòrica durant aquest mes d’abril. Ara és el seu torn per fer les 160h de pràctiques i gaudir de la part més vivencial del curs. 

Des del Departament de Joventut esperem que gaudiu les pràctiques!

 

Com a recordatori de continguts i dates dels dos cursos de Monitoratge de Lleure Infantil i Juvenil, us convidem a revisar anteriors notícies i publicacions: 

  • Primera edició clica aquí
  • Segona edició clica aquí

Donat l'èxit d'inscripcions per ambdues edicions del curs, des de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat a través del servei de Referents d’Ocupació Juvenil, ja s'està plantejant preparar noves edicions per un futur.

Si no has pogut formar part d’aquestes dues edicions i t’interessa apuntar-te en un futur, segueix les notícies de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i les Xarxes Socials de CornellaJove per ser de les primeres persones a assabentar-te de les novetats. Segueix-nos!

 

Contacta a ROJ per informació!

@JovesCornella

@cornellajove

Més informació a: rojcornella@aj-cornella.cat