Joves

LES AULES D’ESTUDI COMENCEN AL GENER

El servei municipal, obrirà les seves portes a començament d’any atenent les demandes de la població estudiantil de la localitat.
LES AULES D’ESTUDI COMENCEN AL GENER
AULES D'ESTUDI A CORNELLÀ

 

Les Aules d’estudi, un servei que porta força anys donant servei a la ciutadania de Cornellà, obre un any més per oferir un espai condicionat on poder desenvolupar les tasques d’estudi. Del dia 2 de gener fins el 28 de febrer, els dissabtes i diumenges obriran durant tot el dia en dos torns diferents en l’horari de 10h del matí  a les  21h de la nit.

Aquest servei ha sofert diferents modificacions per poder adaptar-se a la realitat actual. És per això que per mantenir un nivell alt de qualitat i higiene i poder seguir totes les mesures de precaució necessàries actualment, aquest any només s’obriran les Aules del Centre Municipal García Nieto.

A la mateixa vegada en aquestes aules s’han habilitat més espais que en altres anys per poder mantenir una ràtio més elevada però també assegurar que l’espai està condicionat per a el número de persones permeses segons l’activitat que es realitza.

Altre canvi significatiu, és que es necessitarà demanar cita prèvia, de forma telemàtica per assistir a les aules. D’aquesta manera es pretén evitar aglomeracions i desplaçament innecessaris per el municipi.

Per poder arribar al màxim de persones possibles sense córrer cap risc, es podrà escollir entre dos torns: 10-15h i 16-21h. Les aules tindran un servei de neteja exclusiva que higienitzarà els espais d’estudi entre els torns.

D’altra banda a les persones usuàries del servei també se’ls demanarà que compleixin les mesures habituals per garantir la salut de tothom en aquest moment. Distància, neteja de mans amb gel hidroalcohòlic abans i després de l’ utilització del servei, mascareta posada en tot moment i seguir les indicacions de les persones responsables del servei. L'activitat d’Aules d'Estudi pot sofrir, restriccions, modificacions i/o anul·lacions en qualsevol moment degut a la situació actual.

El servei de cita prèvia, que podeu començar a demanar aquí mateix, es mantindrà obert de dilluns a dijous per poder demanar visita per al dissabte i diumenge següent.