Joves

Els Espais Joves de Cornellà necessiten ajuda per dissenyar el seu nou logotip

Els espais Joves de Cornellà volen renovar els seus logotips. Ho volen fer mitjançant un procés participatiu amb tots i totes les joves estudiants i habitants del municipi de Cornellà d’entre 12 i 21 anys.
Els Espais Joves de Cornellà necessiten ajuda per dissenyar el seu nou logotip
Concurs Logo Espais Joves

Els espais Joves de Cornellà de Llobregat són uns recursos destinats als joves del municipi. Per aquest motiu, es veuen amb l'exigència d'estar actualitzats amb les necessitats, demandes i tendències d'aquests joves. Per això, troben la necessitat de realitzar una actualització de la tipografia i de la imatge dels Espais Joves, ja que ambdós logotips han quedat antiquats.

Per a fer-ho d'una manera la més participativa possible, des dels equipaments es proposa obrir un procés participatiu en format de concurs obert a tots aquells joves o estudiants d'entre 12 i 21 anys de Cornellà de Llobregat, que estiguin interessades.

Aquest concurs s'obrirà el 26 de novembre de 2020 fins a l'11 de gener de 2021.

 

La forma de presentar els dissenys serà presencialment als espais joves i al C.R.A.J o digitalment. Per saber quines són les bases del concurs, les direccions d'entrega i com participar, accedeix a l'Instagram dels Espais Joves (@espaijoverieracentre i @espaijovesantildefons) o entra a l'enllaç adjunt a la notícia.