Joves

FINS A FINALS DE FEBRER CONTINUA EL SERVEI D'AULES D'ESTUDI

Aquest servei municipal s'ha adaptat a les nova situació amb mesures per a la protecció de les persones usuàries.
FINS A FINALS DE FEBRER CONTINUA EL SERVEI D'AULES D'ESTUDI
AL FEBRER AULES D'ESTUDI

Encarem l’últim mes del Servei d’Aules d’Estudi.  Aquest servei ofert per l’Ajuntament, dóna l’oportunitat a la població de Cornellà de trobar un espai condicionat que permet l ‘activitat de l’estudi amb les condicions idònies.

Aquest any a més de totes les mesures per oferir un servei de qualitat també s’ha  tingut en compte la nova situació condicionada per la Pandèmia i s’ha pres mesures de precaució per garantir la salut de les persones usuàries. Entre d’altres, per poder tenir un major control el servei s’ha reduït els punts on normalment s’oferien Aules d’estudi al municipi, concentrant l’activitat al Centre Cultural García Nieto C/Mossèn Andreu 15.

Al mateix temps per poder oferir una ràtio segura s’han augmentat el numero d’aules en aquest centre, per poder mantenir un ràtio per aula adient per compartir espai amb precaució. A més les mesures higièniques que s’estan duent a terme estan enfocades tant a les persones usuàries com a l’espai . En aquesta ocasió a més, s’ha de demanar cita prèvia mitjançant aquest enllaç per evitar els moviments pel poble innecessaris.

Encara que el servei està coordinat pel Departament de Joventut, està obert a totes les edats. Podreu gaudir tots els dissabtes i diumenges, fins a finals de febrer,  en dos torns, de 10 a 15h i de 16 a 21h.

A més una vegada utilitzat el servei podreu demanar mitjançant el mateix formulari de cita prèvia, que us enviïn informació del servei d’Aules per a properes edicions del mateix.

Qualsevol dubte podeu dirigir-vos a :

    tràiler@aj-cornella.cat

    669989501