Joves

I Torneig Multiesportiu Interespai de Cornellà de Llobregat i L’Hospitalet de Llobregat

El passat dimecres 5 d’octubre, es va celebrar el I Torneig Multiesportiu entre joves dels dos municipis on van competir a futbol, vòlei i bàsquet.
I Torneig Multiesportiu Interespai de Cornellà de Llobregat i L’Hospitalet de Llobregat
TORNEIG MULTIESPORT

El passat dimecres 5 d’octubre, els Espais Joves de Cornellà, l’equip de Medi Obert de Sant Ildefons i l’Espai Jove Nou Sidecar de L’Hospitalet de Llobregat, van celebrar el I Torneig Multiesportiu Interespai de Cornellà i L’Hospitalet de Llobregat.

L’activitat, que es va dur a terme durant més de tres hores, va comptar amb la participació de 60 joves vinculats als diferents recursos que, gràcies a les instal·lacions  cedides per l’institut Neus Català, els i les joves van poder disputar partits de futbol, vòlei i bàsquet entre  els diferents equips formats.

 

La intenció d’aquest torneig, és ser el primer de diverses trobades que es realitzaran al llarg curs en diferents espais municipals del territori on tenen incidència els diferents recursos. A més, amb aquestes trobades, s’incentiva que les persones joves puguin realitzar activitats esportives entre iguals d’una forma lúdica  i, a la vegada, conèixer nous espais de la ciutat i els voltants.

 

A més d’aquesta acció concreta, els l’Espai Jove Riera-Centre i l’Espai Jove Sant Ildefons, ofereixen una programació estable, les tardes de dimarts a divendres, amb activitats vinculades als interessos del jovent de 12 a 21 anys.

 

Si voleu conèixer aquestes programacions, podeu seguir-los al seus Instagrams:

@espaijoverieracentre

@espaijovesantildefons