Joves

Ja es poden presentar les obres al 37è Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”.

Fins el 30 de juny es poden presentar les obres al veterà concurs de còmics de la nostra ciutat.

 

Des de l’any 1985 se celebra el Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”, un certamen dirigit a joves de 12 a 30 anys, per on han passat autors i autores com l’Albert Monteys, el Pedro Vera, el Nadar, la Bea Tormo o la Lourdes Navarro.

 

Enguany, arriba a la seva 37a edició el Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”, mantenint les tres categories, la Júnior de 12 a 14 anys, la Juvenil de 15 a 17 anys i la Sènior de 18 a 30 anys.

 

Un jurat format per professionals del món del còmic, decidirà la millor obra júnior i juvenil i les premiades de les diferents subcategories de la Sènior: Premi Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”, Obra finalista, Millor historieta d’humor, Millor obra en català, Millor guió, millor obra local i tres mencions especials.

 

A més de premis amb imports econòmics, també hi ha lots de còmics, un viatge al Festival de Còmic d’Angoulême, la subscripció i publicació a la revista El Jueves, un curs de l’Escola Joso o la participació en l’Exposició Còmic “Made in Cornellà”.

 

Totes les obres s’han d’enviar per correu postal al Departament de Joventut, C/Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18 (Baixos interiors). Les que siguin en format digital, també ho hauran de fer per correu electrònic a comicsacornella@gmail.com. El termini finalitza el 30 de juny i s’acceptaran les obres que, com a màxim, tinguin aquesta data al segell de Correus.

 

Aquest concurs, organitzat per l’Ajuntament de Cornellà, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, El Consorci de Normalització Lingüística de Cornellà, Ediciones La Cúpula, El Jueves, Norma Editorial, Panini Comics, Planeta Còmic, Penguin Random House, Escola Joso i Dibbuks.

 

Podeu trobar tota la informació al següent enllaç i  l’Instagram del CòmicsCornellà:

 

Concurs de Còmics

@cornellacomic