Joves

Juny a l´Oficina Jove

Tanquem el curs 2021-2022

Arriba juny, i amb juny acaba l’any escolar, l’ús de les sales d’estudis i les superactivitats de l’Oficina Jove.

Per fer cloenda de tot aquest any ple d’activitats hi ha preparats diferents esdeveniments.

El taller de Creació de Videojocs tanca el dia 10 de juny amb 2 convocatòries a la seva esquena i una sortida que van fer a “42 Barcelona”.

El Club de Magic i jocs de taula, fa cloenda el dia 10 de juny amb un esperat i desitjat torneig de Magic únicament pels jugadors inscrits del nostre club.

El Club de Dibuix tanca portes el mateix dia 10 de juny amb una participació molt fluctuant.

El taller de Caçaparaules conclourà amb un esdeveniment de “Berenar en català” el dia 22 de juny, on estudiants de la llengua, podran gaudir del català acompanyats d’un berenar i temes de conversació.

Els 2 grups del taller de Teatre, tenen pensat oferir-nos una mostra del que han treballat durant aquest any  en un auditori. (data i lloc pendent de decisió)

Però tot final és indici d’un nou començament i a la volta de la cantonada tenim les activitats d’estiu de juliol. Estigueu ben atentes a les nostres xarxes per més informació.

Si us agrada el que llegiu i voleu participar-hi, poseu-vos en contacte amb l’Oficina Jove per Whatsapp 669 98 95 01, al correu: cornellajove@aj-cornella.cat o a les nostres xarxes socials oficials de Twitter e Instagram com “CornellaJove” on trobareu links a les activitats i serveis a més d’actualitzacions informatives regulars.

@cornellajove

@JovesCornella

669989501

cornellajove@aj-cornella.cat

Carrer Mossen Andreu, 17, Cornellà.