Joves

L’exposició Transitar arriba a Cornellà.

El Punt a l’Institut porta al Citilab l’exposició Transitar – Orientar-se en un món canviant de la Diputació de Barcelona.

Dintre del projecte d’orientació acadèmica del Punt a l’institut, el Citilab ha acollit l’exposició Transitar – Orientar-se en un món canviant.

 

Aquest projecte és l’aposta de la Diputació de Barcelona per destacar l’orientació com una competència bàsica que ajuda a gestionar processos de canvis i transicions de les persones al llarg de la vida.

El muntatge físic d’aquesta exposició és una casa que simbolitza dos grans aspectes temàtics: la persona que transita, i el món canviant pel que transita.

Pel primer aspecte, la persona, l’exposició planteja la casa per l’autoconeixement amb les seves golfes, planta i soterrani que ens pot ajudar a respondre a la pregunta: on som?

El segon aspecte, el món canviant, l’exposició l’aborda des de diferents aspectes que ens afecten a l’hora de transitar: la tria; l’entorn;  la infoxicació; conviure amb l’èxit i el fracàs... d’aquesta manera s’aborden qüestions com: On volem anar? Com hi volem anar?

 

Aquesta exposició està pensada per a persones de totes les edats, estats de vida i situacions personals. És per a tota mena de públics.

 

A l’hora de visitar-lo no hi ha un ordre a seguir, és a dir,  tothom transita per l’exposició al seu aire, seguint itineraris diferents, com la vida mateixa.

El full de sala està concebut com un mapa, amb proposta d’activitats i pistes de lectura per a cadascun dels panells. No és imprescindible seguir-lo per comprendre l’exposició, però és una eina clau per anar més enllà d’una visita tradicional.

 

Si la voleu visitar, hi podeu anar durant tot el mes de gener dintre de l’horari d’obertura del Citilab.

 

Informació d’interès:

 

Quan?

Del 9 al 30 de gener

 

On?

Citilab (Plaça Can Suris s/n)

 

Per a més informació:

puntinstitut@gmail.com

 

+34 722 828 604

 

Pàgina web de l'exposició