Joves

La Campanya d'ensenyament ja està en marxa

Tant a l'Oficina Jove com al vostre Institut al Punt a l'Institut, podeu resoldre consultes sobre aquesta temàtica
La Campanya d'ensenyament ja està en marxa
Campanya d'ensenyament

 Als serveis d'informació juvenil de Cornellà dediquem el mes de Febrer plenament a la Campanya d'Ensenyament. Es vol promoure el coneixement de les novetats, tant en dates de preinscripció, com en informació sempre disponible relacionada amb els itineraris acadèmics com poden ser les beques i les homologacions. Tota aquesta informació la podeu veure directament a les nostres xarxes o si teniu cap dubte concret podeu demanar cita prèvia a l'Oficina clicant en aquest enllaç
Una part important seran les xerrades d'orientació que realitza el Punt a l'Institut a diferents nivells educatius dins les aules, com la informació genèrica que podreu trobar als stands que es muntaran durant la setmana del 14 al 19 de febrer als patis dels intituts. A més sempre podeu demanar orientacions personalitzades a l'oficina, encara que no tingueu dubtes concrets, que us poden servir per aclarir de primera mà negits que tingueu relacionats amb el vostre futur acadèmic.
A més de totes les possibilitats d'orientació que s'ofereix, també hi hauran xerrades dedicades a sortides acadèmiques no tan habituals, però que cada vegada hi ha més joves interessats/ades.
En relació a això el dilluns 21 de Febrer a les 17'30h es farà una xerrada sobre com continuar els teus estudis en l'estranger i el dimarts 22 de febrer a les 17'30h una sobre els estudis en el món de l'esport oferida per el Departament d'Esports de Cornellà. Totes dues xerrades seran en format presencial i tindran torn de paraula per poder consultar els dubtes més habituals que hi surtin.

                                  

Podeu inscriure'us mitjançant aquest enllaç. I si voleu també podeu demanar més informació a per les nostres xarxes i per el nostre whatsapp.

@cornellajove

@JovesCornella

669989501

cornellajove@aj-cornella.cat

Carrer Mossen Andreu, 17, Cornellà.