Joves

La TARDA JOVE, assessoria de sexualitat, a l’Oficina Jove.

Un servei indispensable per a joves directament al seu espai de referència a Cornellà.

Diferents serveis estan tornant a reaparèixer, ara que comencem a tornar a la normalitat. Un d’aquests és la TARDA JOVE, una assessoria de sexualitat específicament dirigida al jovent que ja es venia fent en anys anteriors al CRAJ. Ara, reconvertits en Oficina Jove, reprenem aquest servei tant necessari.

L’assessoria, en la que no cal cita prèvia i és totalment confidencial, serà atesa per una infermera, a la que les persones usuàries poden plantejar dubtes sobre sexualitat i afectivitat.

La finalitat de l’assessoria és donar un espai, per a que la persona jove es senti còmode tractant aquest tema i normalitzar les consultes i curiositats, que com a adolescents, solen tenir. A més es dona a conèixer el servei de l’ASSIR i es fomenta el seu ús per part de la ciutadania jove.  Aquesta assessoria ja es pot trobar directament a l’ASSIR els dilluns, però per apropar-la a les persones joves cornellanenques, a partir d’aquest dilluns, una vegada al mes, també podran venir a l’Oficina Jove (C/Mossèn Andreu, 17) a fer les consultes en un espai més proper a elles.

En aquest darrer trimestre de l’any les dates en les que podeu venir són:

25 d’Octubre

29 de Novembre i

20 de Desembre

Totes 3 dates coincideixen amb l’últim dilluns de mes. L’horari serà de 17 a 20h.

Per a més informació us podeu posar en contacte per qualsevol mitjà que trobeu a sota d’aquesta noticia.

@cornellajove

@JovesCornella

669989501

cornellajove@aj-cornella.cat

Carrer Mossen Andreu, 17, Cornellà.