Joves

La Xarxa de Punts de Voluntariat Local de Catalunya aprova el seu Decàleg

La Xarxa de Punts de Voluntariat Local de Catalunya, impulsada per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) i integrada pel conjunt de punts de voluntariat que s’hi ha adherit, ha aprovat un Decàleg amb la finalitat de difondre la Xarxa, posar-la en valor i establir els objectius compartits dels ens locals que en formen part.
La Xarxa de Punts de Voluntariat Local de Catalunya aprova el seu Decàleg
Logotip de la Xarxa de Punts de Voluntariat Local de Catalunya

 

L’any 2014 va néixer la Xarxa dels Punts de Voluntariat Local de Catalunya amb la coordinació de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) arran de la necessitat de molts dels ens locals de disposar d’un espai compartit de treball i coneixement.

 

La Xarxa la constitueixen un grup d’ens locals compromesos en l’impuls al voluntariat i l’associacionisme, els quals comparteixen la voluntat de treballar de manera coordinada, amb vocació d’utilitat i per a la millora continua del servei públic que ofereixen a la ciutadania i a les entitats.

 

D’aquesta manera, el Punt de Voluntariat de Cornellà forma part d’aquesta Xarxa de Punts de Voluntariat Local de Catalunya, impulsada per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC), i que de manera conjunta ha aprovat el Decàleg.

 

A més a més, aquest decàleg esdevindrà el document marc per a les futures adhesions dels ens locals a la Xarxa de Punts de Voluntariat Local de Catalunya, que té la voluntat de créixer i sumar nous territoris sota l’impuls de la DGACC.

 

Per llegir el document clica a Decàleg

 

Més informació sobre els Punts de voluntariat local de Catalunya a: https://voluntariat.gencat.cat/administracions-publiques/punts-de-voluntariat-local-catalunya/