Joves

LABORARUM: 100% Talent

Arriba el 3r taller de la 2º edició de Laborarum, el dia 19 de maig a les 17.30h, amb consells i tècniques per afrontar amb confiança un procés de selecció, impartides per una professional de RRHH.
LABORARUM: 100% Talent
2a Edició del LABORARUM

 

En aquesta 2º edició del programa Laborarum s'afegeix com entitat col·laboradora del programa la Fundació per l’atenció a persones dependents. 

Què és Laborarum? 

És un projecte de l'Ajuntament de Cornellà, liderat per les Referents d’Ocupació Juvenil (ROJ) amb la col·laboració d'entitats de la ciutat per millorar l'ocupabilitat dels i les joves amb jornades i tallers d'orientació, acompanyament i seguiment en diferents àmbits.

Què ens ofereix la Fundació per l’atenció de persones dependents?

Consells i tècniques per afrontar els processos de selecció, impartits per part de la professional de RRHH de la Fundació.
Les Referents d’Ocupació Juvenil conjuntament amb la tècnica de la Fundació realitzarem una xerrada oberta i dinàmica amb tota la informació que necessites per afrontar una entrevista de treball amb confiança. 

Tant si vols preparar-te per la teva primera entrevista de treball, com si vols millorar la teva confiança a l’hora de participar en una entrevista grupal, o si vols conèixer el que més valoren les empreses en una persona candidata, no t’ho pensis. 

T’esperem a 100% talent! 

19 de maig a les 17.30h.

Si tens consultes, no dubtis en contactar amb les Referents d’Ocupació Juvenil. 

Segueix les notícies de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i les Xarxes Socials de CornellaJove per conèixer totes les novetats de tallers que oferim, i ser de les primeres persones a inscriure’s.

Segueix-nos!

           

@JovesCornella

@cornellajove

Més informació i inscripcions a: rojcornella@aj-cornella.cat