Joves

LABORARUM: L’esport com a professió

La segona edició del LABORARUM continua amb un taller amb informació per fer de l’esport la teva professió, el dia 14 d’abril a les 17.30h.
LABORARUM: L’esport com a professió
LABORARUM 2a EDICIÓ

 

El servei de Referents d'Ocupació Juvenil (ROJ) de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, s'encarrega d'oferir a la població jove informació, orientació i recursos amb relació a l'ocupació i el món laboral, optant sempre per l'atenció personalitzada i individualitzada.
Tant si estàs en recerca de la teva primera feina com si estàs treballant o a l’atur, des del servei ROJ oferim informació i orientació en els diferents àmbits del món de l’ocupació.
Com a part d’aquesta orientació i acompanyament s’està portant a terme la 2ª Edició del projecte Laborarum, la qual es va iniciar el passat mes de febrer.
Què és Laborarum? És un projecte de l'Ajuntament de Cornellà, liderat per les Referents d’Ocupació Juvenil (ROJ) amb la col·laboració d'entitats de la ciutat per millorar l'ocupabilitat dels i les joves amb jornades i tallers d'orientació, acompanyament i seguiment en diferents àmbits.
Per aquest mes d’abril, us portem una segona sessió del projecte on es proporcionaran recursos i itineraris formatius i professionals per dedicar-se al món dels esports.
Amb la participació del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, es mostrarà que l’esport no és només un hobby, també es pot convertir en la nostra professió. 
Si vols saber els diferents ensenyaments esportius i quines opcions tens al teu abast per fer de l’esport la teva professió, el Departament d’Esports t’ho explica. No t’ho perdis, informa’t i fes realitat els teus objectius. 
Connecta’t amb les ROJ a L’esport com a professió!
14 d’abril a les 17.30h.
Si tens consultes o vols una consulta individual, no dubtis en contactar amb les Referents d’Ocupació Juvenil. 
Segueix les notícies de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i les Xarxes Socials de CornellaJove per conèixer totes les novetats de tallers que oferim, i ser de les primeres persones a inscriure’s.
Segueix-nos!

           

@JovesCornella

@cornellajove

Més informació i inscripcions a: rojcornella@aj-cornella.cat