Joves

Les Aules d'Estudi tornan aquest desembre

Les aules tornen i ho fan amb novetats!
Les Aules d'Estudi tornan aquest desembre
AULES D'ESTUDI'22

Per a finals d’any torna el servei d'aules d’estudi a Cornellà. Com sempre en aquest servei s’ofereix un espai adient a la ciutadania de Cornellà, sobretot al jovent, on desenvolupar la tasca d’estudi.

En aquesta ocasió porta novetats respecte a l’últim període, que va ser al Agost-Setembre. El més important és que un altre cop les aules d’estudi tornaran als diferents equipaments on habitualment es feien. Això vol dir que estaran disponibles, al Centre Municipal Joan García Nieto, a la Biblioteca Marta Mata i a la Biblioteca Sant Ildefons. Una altra novetat és que s’elimina l’aforament i definitivament es podrà accedir sense cita prèvia a qualsevol dels tres espais que ofereixen el servei. Per últim, les aules amplien el seu calendari i començaran el primer cap de setmana de desembre fins a mitjans del mes de febrer. Concretament des del 4 de desembre fins el 13 de febrer.
L’horari serà molt semblant al que ja es venia fent en època de pandèmia els dissabtes i diumenges de 10 a 14h pel matí i de 16 a 21h per la tarda
A més d’aquestes aules, ja podeu fer ús de les aules d’estudi del Citilab, amb un horari de 24hores al dia durant els 7 dies de la setmana.
Si voleu més informació sobre el servei d’aules d’estudi només cal que us poseu en contacte mitjançant qualsevol dels canal que trobareu sota aquesta noticia.

@cornellajove

@JovesCornella

669989501

cornellajove@aj-cornella.cat

Carrer Mossen Andreu, 17, Cornellà.