Joves

L'ESTIU A L'OFICINA JOVE

Aquest Juliol, l'Oficina Jove t'oferirà diferents activitats.
L'ESTIU A L'OFICINA JOVE
L'ESTIU A L'OFICINA JOVE

Aquest any l'Oficina Jove porta diferents novetats a l'estiu.

La primera i molt important és que a partir del 28 de Juny i fins el 6 d'Agost l'horari de l'Oficina canviarà. Els dilluns, dimecres i dijous, continuem amb el nostre horari de 16 a 21h , però els dimarts i els divendres estarem en horari de matí, de 10 a 14h. A més aquest any només tancarem dues setmanes a mitjans d'Agost, així que podreu gaudir de l'equipament i els serveis durant més temps.

Continuarà la cessió de sales de l'oficina i la sala polivalent, sempre amb adaptació d'aforament. 

També seguiran les assessories informatives, tant les d'informació general, estudis, formació, habitatge, salut, participació com l'assessoria laboral en mans de l'equip de Referent d'Ocupació Juvenil. 

Durant el mes de Juliol es faran  els Tallers d'Estiu. Una oferta de 3 tallers on podreu treure la vostra vena interpretativa  al Taller d'Improvisació, dimarts al matí, descobrir quines capacitats i habilitats pots potenciar jugant a Jocs de taula i Gamificació, dimecres a la tarda o aprendre una nova llengua i una nova forma de comunicar-se  a Iniciació a la Llengua de Signes. Aquests tallers tindran una duració de 5 sessions, una per setmana i per inscriure's o podeu fer per whatsapp 669989501, missatge a @cornellajove o mail a trailer@aj-cornella.cat 

Però no només hi haurà aquestes 3 activitats. Es posa en marxa el club d'artistes on les persones més joves poden trobar un racó autogestionat per treure tota la seva inquietud artística  a la vegada que coneixen a altres joves amb els mateixos interessos. Per ser part d'aquest club podeu enviar un correu a crajdinamitzacio@gmail

Com sempre el servei d'ordinadors i el servei d'impressió estaran disponibles, només haureu de contactar amb el mateix mail per assabentar-vos com accedir-hi. 

Per tot això i més, ens trobareu alCarrer Mossen Andreu, 17, Cornellà.

@cornellajove

@JovesCornella

669989501

trailer@aj-cornella.cat