Joves

Nous projectes per incentivar l’ocupabilitat juvenil

"Jove, al Baix tu decideixes!", gestionat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat i emmarcat dins de la convocatòria de Projectes singulars del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, té la voluntat de reforçar l'ocupabilitat i les competències professionals de persones joves, entre 18 i 29 anys, que es troben en situació de desocupació a través d'una orientació laboral i una formació professionalitzadora.

Aquest projecte té com a objecte principal la millora de l'ocupabilitat de les persones joves participants, mitjançant la realització d'un curs de formació professionalitzadora en diferents àmbits i la participació en un itinerari d'orientació on tindran una persona tutora de referència, encarregada de realitzar l'acompanyament i el seguiment d'aquesta orientació laboral.

A Cornellà, s'ofereix formació subvencionada en les especialitats de:

  • CP en Operacions auxiliars de muntatge de xarxes elèctriques (140h + 80h practiques)
  • Cambre de forn de pa i pastisseria+cuina de collectivitats (300h).

Els requisits són: tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrit o inscrita a Garantia Juvenil i estar inscrit o inscrita en el Servei d'Ocupació de Catalunya.

El projecte s'orienta a un total de 220 persones joves desocupades, preferentment entre 18 i 29 anys, que estiguin empadronades en el territori i que no formin part dels sistemes d'educació i formació.

 Informa' t al Servei Local d' Ocupació

Parc de Can Mercader

Tel.93 474 33 99 Ext.: 1015

Pregunta per:

Carmen Gonzalez i Silvia Muelas

mcgonzalezb@aj-cornella.cat

smuelasr@aj-cornella.cat