Joves

Obertes les votacions del 29è Premi Ivà al/a la millor historietista professional.

Fins el 30 de juny es podrà votar per una de les quatre candidatures que opten a aquest premi.

El Premi Ivà s’organitza des de l’Ajuntament de Cornellà com a reconeixement a la figura del Ramón Tosas, historietista conegut com a “Ivà”, que va morir el juliol de 1993. Aquest reconeixement va dirigit a professionals del món del còmic amb una trajectòria destacable.

 

Han rebut aquest premi autors i autores com el Carlos Azagra, el Miguelanxo Prado, el Paco Roca, la Mariel Soria, la Marika Vila o Jaime Martín, entre d’altres. L’edició passada, la persona premiada va ser Bea Tormo, coneguda amb el pseudònim de”Triz”. Si voleu veure la llista completa de persones premiades, ho podeu fer aquí.

 

 

El jurat professional del Concurs de Còmics ha decidit les quatre candidatures que opten a aquest guardó, un Maki de bronze. Ara és el torn del vot popular per escollir al/a  la millor historietista professional. Aquest any es decideix entre el Bartolomé Seguí, l’Enrique Ventura, el Max o la Teresa Valero.

 

 

La votació es realitzarà fins al 30 de juny. La persona premiada rebrà l’estatueta durant la Mostra del Còmic que se celebrarà el mes de novembre a la nostra ciutat.

 

Podeu emetre al vostre vot a l’enllaç que trobareu més endavant. Per votar, entreu en el sorteig d’un lot de còmics.

 

Més informació:

Votacions

Instagram: @cornellacomic