Joves

L’Oficina Jove de nou en acció

Al carrer Mossèn Andreu, 17 trobeu l’espai municipal dedicat a les persones joves de Cornellà

 

Des de principis de setembre l’Oficina Jove ha obert per oferir diferents serveis al jovent de Cornellà, seguint amb la feina de cursos anteriors. Aquest espai està dedicat principalment a oferir informació en diferents temes que poden afectar en menor o major grau a les persones joves. Estudis, treball, salut emocional, sexualitat... tots aquests tractats amb la persona de l’equip tècnic, especialista en la temàtica corresponent  amb assessories individuals on poden informar i orientar segons les necessitats de cada jove.

El requisit per accedir a aquestes assessories és depenent de quina vulguis, tenir entre 12 i 35 anys i demanar cita prèvia. Aquesta la pots fer mitjançant el nostre WhatsApp o el nostre correu que trobareu al final de la noticia.

 

A més a l’Oficina també és compta  amb altres serveis dirigits a la població jove com són les sales d’estudi, el préstec d’ordinadors, la reserva de la sala polivalent i els clubs. Aquests últims son activitats proposades per els mateixos usuaris i usuàries del servei que volen trobar altres joves que també tinguin els mateixos interessos. Actualment es compta amb el club de teatre, que és l’únic que té tallerista, que es realitza els dilluns de 17’30 a 19’30h, el club de jocs de taula, que aquest any passa a ser els dimecres i el club de K-Pop, que properament es realitzarà  els dijous. Si esteu interessats o interessades en participar en un club o voleu proposar un nou també us heu de posar en contacte amb l’oficina per whatsapp o correu o passar presencialment i parlar amb la persona dinamitzadora.

@cornellajove

@JovesCornella

669989501

cornellajove@aj-cornella.cat

Carrer Mossen Andreu, 17, Cornellà.