Joves

#referentsjoves8M

Posem en marxa una iniciativa per el 8M, on volem donar visibilitat a les joves referents de la ciutat en diferents àmbits.
#referentsjoves8M
#referentsjoves8M

 

Per aquest 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, des del Departament deJoventut, Casal Jove Mowgli i el Club Sant Feliu-Sant Ildefons, alguns dels recursos que treballem amb joves de la ciutat de Cornellà volem donar reconeixement i visibilitat a noies que hagin fet mèrits en algun àmbit, aconseguint les seves metes, sent així referents per altres noies.

Per tal d’aconseguir visibilitzar a dones de Cornellà es va proposar fer una

recerca de noies referents, les hem fet una foto-entrevista on ens expliquen quin mèrit han aconseguit, en quin àmbit i quin missatge donarien a altres noies per tal de que assoleixin els seus objectius.

Aquestes foto-entrevistes les trobareu a les xarxes socials però també a diferents equipaments municipals i de casals joves.

Amb el hashtag #referentsjoves8M es dona espai a que tothom pugui ser partícip i col·labori en aquesta iniciativa que reivindica la visibilització  i reconeixement dels mèrits de les dones que fins a dia d’avui continua sent  una tasca difícil d’aconseguir posant en relleu el esforç d’aquestes per aconseguir els seus objectius i reptes.

Esperem la vostra participació a les xarxes i que us uniu al nostre objectiu.

 Trobareu les publicacions a partir del 8 de març a les xarxes socials de: @cornellajove , @casaljovesfsi , @jovesmowgli

,@espaijovesantildefons i @espaijoverieracentre.

Amb la col·laboració del Departament d’Esports.