Joves

S’obren les votacions del 28è Premi Ivà al/a la millor historietista professional.

Ja es poden votar les candidatures que opten al 28è Premi Ivà. La votació popular estarà disponible fins el 30 de juny.

 

L’Ajuntament de Cornellà organitza una nova edició del Premi Ivà, que rep aquest nom en honor al Ramón Tosas, conegut com “Ivà”. Després de la seva mort, al juliol de 1993, es va organitzar aquest reconeixement que distingeix la tasca d’historietistes amb una trajectòria destacable en el món del còmic.

 

 

Al llarg dels anys, autors i autores amb trajectòries diverses han rebut aquest premi, algunes d’aquestes han sigut el Fer, el Francisco Ibáñez, la Purita Campos, el Miguelanxo Prado, el Paco Roca, la Mariel Soria, la Marika Vila o, els darrers premiats, el Jaime Martín i el Josep Homs. Podeu revisar tota la llista aquí.

 

Fins el 30 de juny s’obre el termini perquè el vot popular escolli entre les sis candidatures proposades pel jurat del Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”. Aquest any s’escull entre la la Bea Tormo, l’Enrique Ventura, el JL Martín, la Laura Pérez Vernetti, el Max i el Sagar Forniés.

El guardó, un Maki de bronze, serà entregat a la persona premiada durant la Mostra del Còmic que se celebrarà el mes de novembre a la nostra ciutat.

 

Podeu emetre al vostre vot a l’enllaç que trobareu més endavant. Per votar, entreu en el sorteig d’un lot de còmics.

 

Més informació:

Votacions

 @cornellacomic