Joves

Túnel del Terror al barri de Riera de la mà dels Espais Joves de Cornellà.

Els Espais Joves de Cornellà van realitzar el Túnel del Terror gratuït i obert al barri, creat per joves participants de 12 a 21 anys del municipi.

El passat divendres 28 d’octubre, es van celebrar a l’Espai Jove Riera-Centre el famós túnel del terror que fa diversos anys que es realitza al barri de Riera, concretament al Carrer Francesc Layret, núm. 60. L’any passat, a causa de la situació de pandèmia per la Covid-19 va tenir un canvi de localització i es va dur a terme a la gàbia de plaça de la Sardana.

 

L’activitat es va dur a terme de 18:00 a 23:00 hores i els i les visitants van recórrer les aterridores sales de l’Espai, acompanyats/des d’una guia. En aquestes els hi esperaven els i les joves actors i actrius, per sorprendre el seu públic amb algun ensurt, aparició o crit inesperat...

 

Es va comptar amb una participació alta, aproximadament de 280 persones, que van fer que s’esgotessin les entrades en menys d’una setmana. La participació va ser gran part de joves i adults, tant del municipi com d’altres poblacions contigües a Cornellà.

 

La preparació d’aquest projecte es duu a terme durant els mesos de setembre i octubre amb els i les joves participants dels Espais Joves, Riera- Centre i Sant Ildefons, que conjuntament i amb l’ajuda de l’equip educatiu, dissenyen les seves disfresses, creen el seu paper i decoren l’espai, fins a transformar-lo en un esgarrifós escenari que només els més valents s’atreveixen a trepitjar.

 

A més d’aquest projecte, l’Espai Jove Riera-Centre i l’Espai Jove Sant Ildefons, ofereixen una programació estable les tardes de dimarts a divendres, amb activitats vinculades als interessos del jovent de 12 a 21 anys.

 

Si voleu conèixer aquestes programacions, podeu seguir-los al seus Instagrams:

@espaijoverieracentre

@espaijovesantildefons