Joves

Viu Europa: intercanvis juvenils i voluntariat CES

L’Assessoria de Mobilitat Internacional realitzarà una xerrada anomenada “Viu Europa: intercanvis juvenils i voluntariat CES” al 3 de juliol a les 17:30h.
Viu Europa: intercanvis juvenils i voluntariat CES
Viu Europa: intercanvis juvenils i voluntariat CES

Aquest juliol, l’Assessoria de Mobilitat Internacional realitzarà un taller dinàmic on es farà una introducció als i a les joves sobre els projectes europeus clau, explicant en què consisteixen els intercanvis juvenils d’Erasmus+ i els projectes de voluntariat del Cos Europeu de Solidaritat.

Es descriuran les característiques (durada, edat, requisits, què està cobert)  i algunes de les entitats que s'ocupen d'organitzar-los.

També, es donaran consells bàsics per fer el CV Europass i una carta de motivació i s'explicarà el procés de creació del perfil al CES, la selecció dels projectes i del procés de sol·licitud.

Així mateix, es farà una reflexió de què s’ha de tenir en compte abans de marxar.

 

La xerrada es realitzarà el 3 de juliol de 17:30 a 19:00h i és adreçat a persones joves d’entre 17 a 30 anys.

Per realitzar la inscripció a la xerrada, fes clic a enllaç.

 

També, animem a anar a l'Oficina Jove (c/ Mossèn Andreu, 17), on podreu rebre orientació individualitzada de part de la nostra referent Verònica de l’Assessoria Mobilitat Internacional.

Els següents dies de 16:00 a 19h trobaràs l’assessoria oberta:

  • 17 i 24 de juliol

 

Si vols més informació o reservar la teva cita, pots fer-ho clicant a enllaç o podeu dirigir-vos al PUNT VOLUNTARIAT I SOLIDARITAT: puntvolisol@gmail.com