Cornellà Natura

Concurs de fotografia amateur de medi ambient

El concurs de fotografia amateur de medi ambient arriba a la seva 17a edició incorporant els formats digitals i l’ús de les xarxes socials.
Concurs de fotografia amateur de medi ambient
Concurs de fotografia 2021

Enguany, el tema del concurs és Humans per natura. L’objectiu d’aquest títol és fotografiar qualsevol bona conducta humana en diferents aspectes ambientals, com pot ser el respecte pel nostre entorn natural, l’estalvi del consum d’aigua o energia, la prevenció de residus i recollida selectiva, la mobilitat sostenible, l’educació ambiental, etc.

Tothom que hi vulgui participar, haurà de presentar cada fotografia de dues maneres:

  1. Publicar-la a Instagram o a Facebook tot etiquetant-la amb #HumansPerNatura2021 i #CornellàNatura, ubicar-la geogràficament, afegir-li un títol i una breu descripció.
  2. Enviar cada fotografia en digital a medi_ambient@aj-cornella.cat en fotmat jpg.

El jurat valorarà la qualitat tècnica, la correcció de la composició, l’harmonia dels colors, l’originalitat, l’atractiu de la imatge exposada i que sigui representativa dels ambients de Cornellà.

Es donaran sis premis:

1r. Premi: 550 euros

2n. Premi: 400 euros

3r. Premi: 275 euros

4t. Premi: 175 euros

5è. Premi: 125 euros

6è. Premi: 75 euros

 

El període de presentació de fotografies ja està vigent i s’acabarà el dilluns 28 de juny de 2021. El dimecres 30 de juny es comunicaran les fotografies premiades a tots els participants.

Es poden consultar les bases completes en el següent enllaç.