Cornellà Natura

El concurs de fotografia 2023 proposa buscar exemples d'integració de la natura a la ciutat

Fins al 28 de maig és obert el termini per presentar fotografies al Concurs de fotografia amateur de medi ambient d'aquest any, el tema del qual és "La integració de la natura en la ciutat". El concurs aquest 2023 arriba a la dinovena edició, i els premis que poden obtenir els guanyadors van dels 75 als 550 euros.

L’objectiu d’aquest títol és fotografiar qualsevol element natural de la ciutat de Cornellà que exemplifiqui com podem conviure amb la flora i/o la fauna en el nostre entorn urbà. Per tal de poder participar en el concurs, s’haurà de tenir un compte a Instagram o a Facebook amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquestes xarxes. Les persones participants hauran de posar un títol a la fotografia, etiquetar la fotografia amb #IntegracioNatura2023, ubicar-la geogràficament i publicar-la a la xarxes Instagram o Facebook mitjançant el seu usuari.

Les fotografies també s'hauran d'enviar per correu electrònic a medi_ambient@aj-cornella.cat juntament amb aquest document signat.

 BASES DEL CONCURS

MÉS INFORMACIÓ:
Departament de Medi Ambient - Ajuntament de Cornellà
Tel.: 93 475 87 18
medi_ambient@aj-cornella.cat