Chambao, Dover i la Pegatina els plats forts del Corpus 2013

Chambao, Dover i la Pegatina els plats forts del Corpus 2013

El programa de Festa Major de Cornellà acull més de 100 activitats per a totes les edats, amb un gran protagonisme de les entitats de la ciutat.

La convivència, la creativitat i la diversió componen l'esperit d'aquesta festa, que combina les propostes més actuals, com el Pop Corn Festival i la Nit Sounday, amb exhibicions de castellers, cercavila de gegants i el Populari. 

Una aplicació mòbil permet portar tota la programació a la butxaca. També es pot consultar a la pàgina www.cornellaweb.cat.

El 30 de maig, amb el pregó a càrrec de Creu Roja Cornellà -en commemoració del seu centenari- comença oficialment la Festa Major de la ciutat: el Corpus 2013. Quatre dies d'intensa activitat al carrer, diversió i convivència on tothom trobarà propostes ajustades al seu gust i on, un any més, la participació de les entitats ha estat central per a elaborar la programació.

Escenaris com la plaça de Catalunya i la de l'Església, l'esplanada del Parc Esportiu Llobregat, el parc de la Infanta i el de Rosa Sensat seran alguns dels punts neuràlgics de les iniciatives, de manera que des del 30 de maig fins al 2 de juny, els veïns i veïnes de la ciutat tindran a mà diferents activitats als seus barris.

Activitats específiques per al públic familiar

Al programa destaquen les propostes emmarcades en el "Corpus en família", amb grups d'animació i tallers per als més petits, la Gimcana (31 de maig), la festa de l'escuma i la mostra de catifes de flors, entre d'altres. Altres activitats que cal remarcar són les vinculades a la cultura tradicional, entre elles, l'exhibició castellera, el Correfoc, la Trobada de Gegants i el Populari, on la tradició es manté durant anys i anys.

Pel que fa a la música, a més de l'Envelat, les habituals orquestres als barris i les havaneres, destinades principalment al públic més gran, enguany hi ha tres plats forts: Chambao, que actuarà l'1 de juny, la Pegatina, el 2 de juny, tots dos a la plaça de Catalunya; i Dover, dins del marc del Pop Corn Festival -que compleix la seva segona edició- al Parc Esportiu, el 31 de maig. 

Així mateix, es tornarà a celebrar per segon any consecutiu la Nit Sounday. Es tracta d'un festival d'arts urbanes, que inclourà el Dj Reny, el Dj Oli Comediscos i exhibicions de dance. Serà la nit de l'1 de juny, al Parc Esportiu.

Aplicació per a mòbils

 La programació del Corpus 2013 es pot consultar íntegrament des de qualsevol lloc i en tot moment gràcies a l'aplicació per a mòbils (iOS / Android), que inclou els horaris i detalls de totes les activitats, així com la seva localització al plànol, i compartir-les a les xarxes socials Twitter i Facebook.

L'aplicació ha estat desenvolupada per Einsmer-Pacto Generacional per al Consorci de Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà.

Aquests codis QR permeten obrir l'aplicació web, des de mòbils intel•ligents amb sistema operatiu iOS (Iphone) i amb sistema operatiu Android i descarregar l'aplicació. També s'hi pot accedir a través de les pàgines:

http://cornella.europeinyourlife.com/eiyl/

http://www.cornelladellobregat.eu

 

Més informació:

 Web del Corpus

 Agenda dia a dia

Descarregar el Programa d'activitats

 


 

Cornellà de Llobregat, 29 de maig de 2013 

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00