Nova edició del "Quinto tapa"a Cornellà del 15 de maig al 15 de juny

Nova edició del "Quinto tapa"a Cornellà del 15 de maig al 15 de juny

18 bars i restaurants ofereixen tapes especials acompanyades d'un quinto a 2,5€, i especialitats "km 0" a 3€

L'Ajuntament de Cornellà dóna suport a aquesta iniciativa organitzada per l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i el Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà

Es tracta de la segona edició a Cornellà d'un projecte encaminat a estimular el comerç local i dinamitzar la participació ciutadana en activitats d'oci


Després de l'èxit de la primera edició del QuintoTapa Cornellà 2013, amb més de 15.000 tapes venudes, l'AGT torna a impulsar aquest projecte del 15 de maig al 15 de juny. Serà la segona edició d'una ruta que converteix en protagonistes els productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat.

L'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i el Consorci per a la promoció i dinamització del Comerç a Cornellà, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cornellà, engeguen per segon any el QuintoTapa Cornellà, després dels èxits de l'acció gastronòmica a El Prat i l'Hospitalet. Aquesta ruta és una experiència gastronòmica que fomenta la participació de la resta de sectors comercials de la ciutat, donant valor a la imatge de la ciutat de Cornellà i generant economia productiva. Enguany participaran 18 bars i restaurants de Cornellà, i com es va fer a l'Hospitalet, hi ha una aposta explícita pel producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l'objectiu de dinamitzar i promoure la restauració local i el producte de qualitat autòcton.

 

La Tapa Km0 pren força a Cornellà y la ruta acabará con un FiraTapa

Els bars i restaurants que participen faran una doble proposta de degustació: la tapa Km0 (de 3 euros) i la tapa especialitat de la casa (de 2,5 euros) amb un Quinto Moritz.

Per motivar el client, en aquesta edició Cornellà es dividirà en dues zones i sobre aquesta divisió, i utilitzant el Tapaport, hi han diferents premis: per a qui completi el Tapaport Or, entra en joc un viatge a Roma; el Tapaport Argent comporta un dinar a la Fàbrica Moritz de Barcelona; i també un premi per als que facin fotografies amb l'Instagram. Al marge dels clients, el restaurador tindrà doble protagonisme. Hi haurà premi a la millor tapa popular, i es manté el premi al millor cambrer, per motivar també una excel·lència en el servei que ofereixen els restauradors.

La ruta acabarà aquest any en un FiraTapa el cap de setmana del 14 i 15 de juny en una localització encara per determinar de la ciutat de Cornellà. Serà un final de festa amb la majoria dels restauradors que participen al QuintoTapa, i la darrera oportunitat per tastar les seves creacions gastronòmiques.

 

Comunicació de la qualitat gastronòmica

El QuintoTapa renova la seva web per Cornellà (http://www.agtbaix.cat/quintotapacornella/) i estrena una APP Android (quintotapa) on, mitjançant un mapa de la ciutat, els establiments participants estaran geolocalitzats i es podrà accedir a tota la informació de l'oferta de tapes dels establiments. A més a més, la web actua com a portal de referència a través del qual es podrà accedir als diferents perfils de les xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram d'AGT.

QuintoTapa Cornellà             Facebook            Twitter

Organitzen: Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i Consorci per a la promoció i dinamització del Comerç a Cornellà · Patrocinador principal: Moritz ·  Col·laboren: Ajuntament de Cornellà, Viu Cornellà, Rúbrica Produccions, Uiku


 

Cornellà de Llobregat, 14 de maig de 2014

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00