Corpus 2015: desenes de propostes per a gaudir, compartir i participar

Corpus 2015: desenes de propostes per a gaudir, compartir i participar

Prop d’un centenar d’activitats per a tots els públics inundaran els carrers de Cornellà

Loquillo, Auryn o Els Pets són algunes de les propostes musicals gratuïtes per al Corpus

Del 4 al 7 de juny la Festa Major del Corpus inunda Cornellà de Llobregat de música, llum, color i alegria amb més d’un centenar de propostes per a tots els públics. Els concerts a la plaça Catalunya, els actes infantils i familiars a parcs i places, la música jove al Parc Esportiu, l’Envelat i les orquestres o els actes populars i tradicionals ofereixen l’oportunitat de gaudir, de compartir i de viure la Festa al carrer i en companyia.

Ni un minut de descans i opcions a tots els  racons de la ciutat serà el que es trobaran tots els que vulguin passejar per Cornellà durant aquest primer cap de setmana de juny. Tradició, cultura, originalitat i, sobretot, molta diversió, molta música i molt bon rotllo són els elements diferencials d’aquest Corpus que, com sempre, compta amb la col·laboració i implicació de les entitats.

Pregó i Correfoc, dijous a partir de les 21.15h
L’inici oficial del Corpus el marcarà el pregó des del balcó de l’Ajuntament. Enguany el realitzarà el músic, director i productor musical de Cornellà, Arnau Vilà. Seguidament les colles i bèsties de foc de la ciutat llançaran la fogonada i es donaran per obertes les festes del Corpus 2015.

Els concerts de la plaça de Catalunya
Dissabte, 6 de juny
22.30h
Héroes de Leyenda+ Loquillo. Héroes de Leyenda seran els teloners de Loquillo, un músic que presenta a Cornellà el seu darrer treball, Código Rocker.

Diumenge, 7 de juny
19h
Dr. Ricefield i lo Blues del Delta+ Els Pets
Molt de ritme, bon humor i diversió és el que garanteixen els grups que animaran el final de festa. Els teloners escalfaran l’ambient per rebre a un dels grups catalans més emblemàtics: Els Pets. Porten 30 anys acompanyant-nos amb melodies i cançons inoblidables per a moltes generacions.

Música jove al Parc Esportiu
Divendres, 5 de juny
22h
Parc Esportiu Llobregat
Bastante+Auryn en concert
Auryn, amb tres discos en el mercat, és un fenomen de masses que presentarà a Cornellà el seu darrer disc “Circus Avenue” .Els cinc joves faran ballar a tothom amb els seus ritmes i bon humor.

Dissabte, 6 de juny
Nit Sounday
22.30h
Festival d’arts urbanes amb l’actuació de DJ Dharma i Dj. Is Marz i exhibicions dance a càrrec de diferents escoles de dansa de la ciutat.

Propostes per a tots els públics
Les activitats per als infants i les seves famílies tenen un especial protagonisme en les activitats al carrer. Espectacles a les places, contes en anglès, tallers de cuina, manualitats, festa de l’escuma, gimcana, festa esportiva, Firavol, música, minitennis i molt més. 

També tenen cabuda al Corpus les celebracions tradicionals com la Trobada Gegantera, el Populari o els trabucaires, entre d’altres.

Aquest any, igual que en les darreres edicions, s’ha comptat amb dissenyadors de la ciutat per crear el cartell del Corpus 2015. En aquesta ocasió la proposta l’han fet dos germans, l’Eduard i en Marc, que el 2012 van iniciar el projecte Autokton, una empresa que dóna vida als edificis més emblemàtics de les ciutats, amb dibuixos diferents i frescos a partir dels quals creen tot tipus de merchandising. Seguint en aquest línia, el cartell de la Festa Major està protagonitzat pel Castell de Cornellà, la Torre de la Miranda i l’edifici de l’antic cinema Titan que gaudeixen del corndefoc.

Cornellà de Llobregat, 3 de juny de 2015

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00

Tornar