L'Ajuntament de Cornellà obre el nou parc de la Ribera amb una extensió de 112.254 metres quadrats

L'Ajuntament de Cornellà obre el nou parc de la Ribera amb una extensió de 112.254 metres quadrats

Les obres han tingut una durada de cinc mesos i un pressupost de 418.000 euros. En la seva remodelació s'han tingut en compte les necessitats i els suggeriments dels veïns de la zona

Diumenge s'obrirà el parc a la ciutadania amb una gran festa i activitats lúdiques i esportives per a tothom

La remodelació d'aquest espai forma part del projecte Cornellà Natura, que preveu la transformació cap a una ciutat verda

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat obrirà al públic, el proper 2 d'abril, el nou parc de la Ribera després de cinc mesos de remodelació i una inversió de 418.973,75 euros. Amb una extensió de 112.254 metres quadrats, l'objectiu de l'Ajuntament ha estat crear un nou espai de convivència a la ciutat adaptat a les necessitats del veïns de la zona.Cornellà guanya d'aquesta manera un nou espai verd i de convivència on es podran desenvolupar diferents activitats saludables a més d'actuar com a espai polivalent per a diferents usos.


El nou parc disposa de 4 zones d'accés, zones de jocs infantils diferenciades per edats: una de 0 a 5 anys i una altra per a infants de 6 a 12 anys; a més d'un espai saludable per a gent gran i un altre d'exercicis per a esportistes. També compta amb un espai central polivalent. Tot ha estat dissenyat perquè els usuaris es trobin còmodes i tinguin diferents espais d'esbarjo per escollir.


Un circuit botànic i àmplies zones verdes

Per diferenciar els accessos s'han plantat quatre noves franges d'arbres i arbustos de diferents espècies que defineixen els paisatges del Parc i s'ha creat un circuit botànic on es poden identificar diferents espècies (senyalitzades amb tòtems informatius). El projecte ha contemplat també la millora dels parterres amb la replantació de gespa i la plantació de noves espècies de plantes per donar un aire singular i diferenciat a tota la zona, al voltant dels jocs infantils.
La remodelació d'aquest espai forma part del projecte Cornellà Natura, que preveu la transformació cap a una ciutat verda des de la voluntat de millorar l'espai públic i la cohesió de la ciutat mitjançant cinc eixos verds al voltant i en l'interior de la ciutat.

 

 


Cornellà de Llobregat, 29 de març 2017
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00