Dos nous patis oberts amplien a més barris l’oferta d’espais d’oci per a infants i adolescents durant el cap de setmana

Dos nous patis oberts amplien a més barris l’oferta d’espais d’oci per a infants i adolescents durant el cap de setmana

A partir del dissabte 6 d’octubre seran cinc les escoles de Cornellà que formaran part dels “Patis Oberts”, que obren les portes tots els caps de setmana amb la finalitat que els menors puguin utilitzar les pistes esportives dels col•legis i tenir d'aquesta manera pràcticament a tots els barris espais d'ús públic que complementin la xarxa d'equipaments municipals.

Els nous patis són a les escoles Jacint Verdaguer (barri de Sant Ildefons) i Dolors Almeda (Almeda), que s’afegeixen als que venien funcionant de les escoles Ignasi Iglesias (El Pedró), Sant Ildefons i Montserrat (Sant Ildefons). Obren dissabte i diumenge de 10.00 a 15.00 hores, tots els caps de setmana de l’any.

Els patis escolars complementen les pistes esportives de la plaça d'Europa, plaça de Sant Ildefons, plaça d'Almeda la Vella i parc del Canal de la Infanta, que obren durant tot el dia. A més, està previst que el pati de l’Escola L’Areny també s’incorpori properament al programa.

Amb els “Patis Oberts” l’Ajuntament de Cornellà tracta d’afavorir la convivència ciutadana en l’ús dels espais públics de la ciutat, en preservar l’ús de places i parcs per al descans i l’oci de la ciutadania. Alhora, es fomenta la pràctica esportiva i els espais de relació d’infants i joves en unes instal•lacions adequades, que d’aquesta manera també es rendibilitzen per part de tota la ciutat.

Cal recordar que, durant la temporada d’estiu, els patis obren cada tarda de tots els dies de la setmana, per adequar-se a les necessitats dels infants i joves en una època en què les escoles són tancades i que els horaris d’oci també canvien.

 

Cornellà de Llobregat, 3 d'octubre de 2018
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00