Amb el festival de música 'de prop', Cornellà acosta la cultura musical al carrer

Quatre espais a diferents barris s'omplen de música amb tota mena de propostes, totes a l'aire lliure i gratuïtes, del 20 al 25 de novembre.

19.11.2018

L'Ajuntament de Cornellà posa en marxa el Festival de Música de Prop, una iniciativa per acostar la cultura musical al carrer i actuar com a plataforma per a grups i joves talents. Amb motiu de la celebració de Santa Cecília, patrona de la música, el Festival acollirà formacions musicals de diferents estils que repassaran ritmes de tot el món i de totes les èpoques en espais oberts de la ciutat, principalment en quatre places, del 20 al 25 de novembre.

House, pop, rock, reggae, dixieland, soul, blues, cant coral... tots els estils estan representats en alguna de les actuacions. Podeu consultar en aquest pdf el detall i horaris de cada actuació:


*Espai Musical Estació de Renfe (músics de Cornellà), del 20 al 23 de novembre
Sam Hidd DJ / Tarda Jove / Alexandra & Oscar Larios / Yugüen

*Espai Musical Plaça de Lluís Companys, divendres 23 de novembre
Los Wishas / Medalla

*Espai Musical Plaça del Pilar, dissabte 24 de novembre
Apollo T & Moed / Karlixx / Freedom Cry

*Espai Musical Plaça Pallars (vermut musical), diumenge 25 de novembre
Cia. Roger Canals / Molly Varlet


Totes aquestes actuacions gratuïtes estaran complementades per altres cites que s'incorporen a la programació de Santa Cecília a Cornellà: els alumnes de l'Escola de Música (20 de novembre, 17.30 h.), la Rambla Musical (24 de novembre, 11.00 h.), les actuacions de les corals de la ciutat o també, el passat cap de setmana, el Cornellà Blues i la Percu Festa de les colles de percussió de Cornellà.

 

 

 

Cornellà de Llobregat, 19 de novembre de 2018
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00