El concurs de cant La Veu de Cornellà tanca amb èxit de públic i bon nivell artístic la seva primera edició

El concurs de cant La Veu de Cornellà tanca amb èxit de públic i bon nivell artístic la seva primera edició

La iniciativa musical respon a una idea sorgida de la ciutat amb la voluntat de fomentar la música, la cultura i també la participació ciutadana.

12.02.2019

El passat diumenge 10 de febrer va tenir lloc la final del concurs vocal per a solistes ‘La Veu', organitzat per l'Ajuntament de Cornellà, amb el propòsit que joves i adults de la ciutat puguin demostrar el seu talent dalt d'un escenari i contribuir al seu desenvolupament artístic i personal. En aquesta primera edició es van presentar 93 concursants, majoritàriament joves, que van haver de passar diverses fases eliminatòries amb actuacions, totes de cant i música.

Cada actuació era valorada per un jurat expert format per músics professionals i professors de cant de la ciutat, que ha pogut constatar el bon nivell i la qualitat vocal i musical que hi ha a Cornellà. La participació del públic també ha estat decisiva, gairebé es va omplir l'aforament de L'Auditori de Cornellà durant les dues gales celebrades els dies 3 (semifinal) i 10 de febrer (final). Els assistents van poder gaudir de les audicions i decidir amb el seu vot un dels guanyadors, el premi al ‘concursant més carismàtic'.

Els premis s'han dividit per grups d'edat, joves i adults, i els guanyadors i les guanyadores d'aquesta primera edició són:

Categoria Joves
Primer premi per a Levi Díaz, dotat amb 500€
Segon premi per a Nerea Gregorio, dotat amb 250€
Tercer premi per a Looa Ansa, dotat amb 150€

Categoria Adults
Primer premi per a Ruth Jové, dotat amb 500€
Segon premi per a Ariadna Rubio, dotat amb 250€
Tercer premi per a Sara Alva, dotat amb 150€

Premi especial del públic al 'concursant més carismàtic'
Per a Levi Díaz, dotat amb 150€

La iniciativa musical respon a una idea sorgida de la ciutat amb la voluntat de fomentar la música, la cultura i també la participació ciutadana. L'èxit de participació i de públic d'aquesta primera edició augura la continuïtat del concurs com a mitjà per donar una oportunitat a les noves promeses musicals, i en especial als joves talents artístics.

 

 

Cornellà de Llobregat, 12 de febrer de 2019
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00