L’Ajuntament de Cornellà obre un nou espai esportiu a Sant Ildefons amb dos pavellons   

L’Ajuntament de Cornellà obre un nou espai esportiu a Sant Ildefons amb dos pavellons   

El nou espai té dos pavellons poliesportius a diferent nivell que poden dividir-se en fins a 6 pistes cadascun d’ells i que compten amb vestidors, sales i serveis independents

El dissabte 26 de març es fa una jornada de portes obertes entre les 10 i les 14 hores perquè la ciutadania pugui veure aquestes noves instal·lacions

L’Ajuntament de Cornellà obre al barri de Sant Ildefons un modern espai esportiu amb dos pavellons independents a diferent nivell, per donar servei a prop d’una desena d’entitats esportives de la ciutat  vinculades a esports com ara el hoquei sobre patins, handbol, futbol sala, voleibol o bàsquet, entre d’altres; a més de poder acollir tot tipus d’espectacles i activitats socials i/o culturals. La seva ubicació està entre l’avinguda Sant Ildefons i l’avinguda Línia Elèctrica.

El pavelló principal està a la primera planta, a peu de carrer, i consta d’un pista esportiva de parquet de competició, que es pot dividir en fins a sis pistes diferents segons les necessitats. Compta també amb una grada amb un aforament per a prop de 200 persones assegudes, vestidors i sales polivalents.

El segon pavelló està ubicat a la planta soterrani de la instal•lació i compta igualment amb una pista de parquet divisible en fins a 6 pistes per a un ús intensiu de la instal•lació per a entrenaments. Diferents dependències i sales, com ara gimnàs, sala d’atenció sanitària, despatxos i vestidors,completen aquest espai.

L’objectiu del projecte ha estat crear una instal•lació polivalent, funcional i moderna que ampliés els serveis i equipaments esportius del barri. El dia 26 de març es farà una jornada de portes obertes, perquè la ciutadania pugui veure les noves dependències i obtenir informació de les activitats que s’ofereixen.
Tota la zona en la que es troba el nou Espai Esportiu de Sant Ildefons ha millorat en els darrers anys. S’han remodelat les avingudes de Sant Ildefons, Línia Elèctrica i República Argentina, s’han creat habitatges de promoció municipal i aparcaments i també s’han reformat i creat diferents àrees de lleure i de descans.  

Cornellà de Llobregat, 23 de març de 2011

 

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00

 

Tornar