CORNELLÀ HABILITA UN ACCÉS ADAPTAT A LA XARXA DE TRANSPORTS PÚBLICS DES DEL BARRI CENTRE   

CORNELLÀ HABILITA UN ACCÉS ADAPTAT A LA XARXA DE TRANSPORTS PÚBLICS DES DEL BARRI CENTRE
   

- L'Ajuntament ha remodelat la plaça Prat de la Riba, on ha introduït rampes i parterres enjardinats, per facilitar la connexió dels veïns de la zona sud de la ciutat al tren, el tramvia i el metro.

- Sota la plaça s'ha construït un aparcament municipal amb capacitat per a 253 cotxes distribuïts en dues plantes: una, amb places de rotació i una altra destinada a la venda i al lloguer. Obrirà les seves portes el divendres 9 de setembre a les 18.30 hores.

L'Ajuntament de Cornellà obre un accés adaptat des de la Plaça Prat de la Riba que millora la comunicació dels veïnes del barri Centre a la xarxa de transports públics de la ciutat. La remodelació d'aquesta plaça suposa la incorporació de rampes per suprimir les barreres arquitectòniques existents (escala) i de parterres enjardinats, jocs infantils i nou mobiliari urbà.

Amb aquest nou enllaç, es millora la cohesió de Cornellà des dels diferents barris a l'intercanviador metro-tren-tramvia i es completa la xarxa d'accessos de la ciutat des dels quatre punts cardinals: Gavarra/Sant Ildefons, gràcies al viaducte; el Padró, amb l'ampliació de la via que enllaça des de la carretera d'Esplugues-sector Siemens i Fontsanta-Fatjó, a través d'un pas subterrani.

 

A la mateixa plaça, s'ha construït un aparcament subterrani municipal. Consta de dues plantes amb capacitat per a 253 cotxes, 6 places de moto i 8 trasters, amb una superfície total construïda de 6.896,68 metres quadrats.

L'accés rodat es realitzarà des de la rotonda Av. Alps-Ctra Esplugues i disposa de tres accessos per a vianants a més d'un ascensor, per a facilitar l'accessibilitat.

 

Primera planta d'aparcament en rotació

Donada la seva proximitat a diversos edificis institucionals -l'Ajuntament, la seu de l'Agència Tributaria i els Jutjats- a la primera planta hi ha dos tipus de places: unes, de rotació, amb el pagament fraccionat, i altres, de lloguer amb contracte mensual però sense plaça assignada; aparquen allà on hi ha un lloc buit.

La segona planta íntegra està destinada a la compra i al lloguer. En el web de PROCORNELLÀ www.procornella.cat es pot trobar tota la informació detallada.

 

Cornellà de Llobregat, 8 de setembre de 2011

 

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00

 

Tornar