EL MAG MAGINET COMPLEIX 30 ANYS D’IL·LUSIÓ I DIVERSIÓ AMB ELS INFANTS DE CORNELLÀ    

EL MAG MAGINET COMPLEIX 30 ANYS D’IL·LUSIÓ I DIVERSIÓ AMB ELS INFANTS DE CORNELLÀ
   

• La Cavalcada d’aquest any incorpora grups de música en viu

•  El campament oriental tindrà com a eix temàtic les arts i la lectura

1981 va marcar un abans i un després en la història nadalenca de Cornellà. Va ser l’any en què el Mag Maginet va decidir dedicar-se a fer de mitjancer entre els Reis d’Orient i els infants de la ciutat, malgrat que feia molts anys que actuava en la Festa Major de Corpus amb jocs de màgia. Ara, el Mag viu al seu laboratori de la Torre de la Miranda i està capficat en les seves pocions i en l’observació dels estels durant tot l’any per endevinar a quin punt i com arriben en Melcior, en Gaspar i en Baltasar a Cornellà.

Ningú el veu fins el dia 1 de gener, quan rep a tots els nois i noies a la seva tenda oriental per preparar l’arribada dels Reis. Tot i així, el seu laboratori es pot visitar fins la tarda del 30 de desembre.

En Maginet, amable i savi, ensenya als nens quin és l’element màgic de l’any per guiar els Reis fins a la ciutat i el dia 5, espera Ses Majestats per mostrar-los el camí. Aquest any, l’element màgic estarà relacionat amb el 30è aniversari del Maginet.

El Parc de Can Mercader acollirà un any més el campament oriental del Mag Maginet de l’1 al 4 de gener. Els nens i les nenes trobaran actuacions musicals i de dansa, el mercat d’artesania, tallers infantils, solidaritat i moltes sorpreses més relacionades amb la lectura i les arts. El corral dels animals de granja, el racó per les cartes als Reis, la xocolatada i l’imprescindible carpa d’elaboració de l’element màgic completen el cercle del campament que precedeix a Ses Majestats.

El campament està situat al Parc de Can Mercader, junt a la porta de Sant Ildefons:

 

Accessible per transport públic i privat

Al campament oriental es pot arribar mitjançant vehicle propi, que disposa d’aparcament a la carretera de l’Hospitalet, tot just al carril de la dreta de cada sentit, i amb transport públic:
• RENFE: C4 (Cornellà)
• Ferrocarrils de la Generalitat: L8 (Almeda)
• Metro: Línia 5 (Gavarra)
• Autobusos: 95, 67, L10, L46, L74, L75, L85 (amb parada a l'Avinguda de Sant Ildefons); i autobusos 95, L12, L52 I L82 (amb parada a la carretera de l'Hospitalet).
• Aparcaments per a bicicletes (Parc de Can Mercader i Av. Salvador Allende/Plaça d'Europa)

Els Reis d’Orient arribaran a la Fira de Cornellà

Els infants de la ciutat junt al Mag Maginet esperaran els Reis d’Orient aquest any a la Fira. El mitjà de transport de ses Majestats serà, com sempre, un dels secrets millor guardats, que només coneix el Mag més famós de Cornellà.
Quan es facin les sis de la tarda del dia 5, tots plegats, Mag i nens, amb l’element màgic a la mà pronunciaran les paraules poderoses: “El vol del mussol, la cua del gat del Baix Llobregat”, i els Reis arribaran.

Una cavalcada més musical que mai

Després de la festa de benvinguda a la Fira i si no plou, començarà la cavalcada reial pels carrers de la ciutat. Aquest any incorpora quatre entitats musicals de Cornellà que acompanyaran a cadascuna de les carrosses. Són el grup de tabals de la Cua del Drac, el de l’Agrupació Sardanista, el Tam Tam Llops i el Sound Barri. També hi participarà, com és habitual, la Xaranga de la Unió. A més, un gran estel amb músics i ballarins obrirà la desfilada. 
En cas de pluja, Ses Majestats rebran els infants a la piràmide de la Fira de 18 a 21 h.

Cornellà de Llobregat, 28 de desembre de 2011

 

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00

 

Tornar