Cornellà impulsa activitats esportives i saludables a parcs i places, dirigides per monitors

Cornellà impulsa activitats esportives i saludables a parcs i places, dirigides per monitors

Entre els mesos de abril i juny  s’han programat prop de 50 activitats esportives i saludables a 4 espais de la ciutat adreçades a tots els públics.

La L’Ajuntament de Cornellà posa en marxa una iniciativa que vol potenciar entre la ciutadania  la pràctica esportiva com a mesura de promoció d’una vida saludable. Sota el lema, Vine a fer esport salut!, durant els mesos d’abril i juny s’han programat prop de mig centenar d’alternatives esportives a 4 espais de la ciutat: El Parc de Can Mercader, el Parc de la Infanta, la Plaça de Sant Ildefons i la Llera del Riu.

Totes les activitats estaran dirigides per monitors especialitzats i es podrà triar entre aeròbic, ball, pilates, running, nordik walking o gimnàstica, entre d’altres. Les activitats es faran en dies alternatius, de dilluns a dissabte amb una periodicitat de 2 o més activitats per setmana. Les persones interessades podran incorporar-se sense inscripció prèvia i de forma totalment gratuïta. La major part de les activitats es faran en horari matinal a excepció de les activitats de runnig i nordik walking que es realitzaran a partir de les 19h.

Els horaris i llocs de les activitats es poden consultar als equipaments esportius de la ciutat, així com a la web municipal (www.cornellaweb.cat) i al Departament d’Esports Municipal (93.377.02.12).

La iniciativa complementa altres activitats que es desenvolupen a la ciutat com ara les caminades per a gent gran, el ciclisme familiar o la cursa popular, entre altres. L’objectiu no és un altre que conscienciar la població sobre la necessitat de la pràctica d’esport de forma moderada per mantenir uns estàndards de vida saludable i millorar la qualitat de vida.


Cornellà de Llobregat, 28 de març de 2012

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00