Registre judicial al departament d’Esports relacionat amb la investigació sobre el Consell Esportiu de L’Hospitalet

14 de febrer de 2022

Avui dilluns 14 de febrer, sobre les 8.45 hores, agents de la UDEF de la Policia Nacional s’han personat en funcions de policia judicial al departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà, en el marc d’una investigació relacionada amb el Consell Esportiu de L’Hospitalet. La comitiva judicial ha requerit documentació relacionada amb la contractació del servei d’arbitratge esportiu al citat Consell, i ha registrat els expedients administratius i dispositius informàtics del departament.

L’Ajuntament de Cornellà lamenta aquesta situació, manifesta la seva convicció de què ha actuat de forma correcta en tot moment i referma la seva màxima col·laboració amb la investigació judicial. En aquest sentit, cal assenyalar que els expedients de contractació objecte d’investigació ja van ser entregats el mes d’octubre de 2020 per ordre judicial, en el marc d’aquesta mateixa causa.

L’Ajuntament manté la màxima tranquil·litat respecte de l’acció judicial d’avui, doncs considera que els mencionats contractes es van tramitar i aprovar d’acord amb el procediment legal establert.

El consistori es mostra plenament convençut de l’honestedat de les persones vinculades amb l’Ajuntament de Cornellà investigades en aquesta causa i confia en què el procediment confirmarà la seva innocència.

L’Ajuntament, en defensa de la integritat i la reputació de la institució i del seu personal, reafirma un cop més la seva total voluntat de cooperació amb la investigació judicial per un ràpid esclariment de la situació.