La festa de la ludoteca, el Cros i moltes més activitats tanquen la IV Setmana de la Dignitat

Aquest cap de setmana tenen lloc les darreres activitats de la IV Setmana de la Dignitat de Cornellà. Hi destaquen, aquest dissabte al matí, la festa de la ludoteca al carrer a la plaça de Catalunya, i el VI Cros Popular contra la Pobresa Energètica, davant del Parc Esportiu Llobregat.

Festa de la Igualtat i la Diversitat

Cornellà ha incorporat aquest any a aquestes activitats la commemoració del Dia Mundial Contra l'Homofòbia, la Lesbofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia (que se celebra arreu del món el 17 de maig). Divendres 20 a la tarda se celebra una Festa de la Igualtat i la Diversitat, amb motiu d'aquest dia; hi haurà batucada, tallers i activitats de sensibilització, la lectura d'un manifest contra l'homofòbia, graffiti i un concert de música. L'Ajuntament de Cornellà ​​repartirà cordons amb els colors de la bandera arc de Sant Martí, perquè les persones que vulguin se les posin en el seu calçat, mostrant així la seva adhesió a la commemoració.

 

Com a mostra d'adhesió a aquesta celebració, la bandera de l'arc de Sant Martí, que simbolitza la llibertat d'opció sexual, es va desplegar al Centre Cultural Joan N. García-Nieto, alhora que hi havia un punt d'informació sobre el tema, dimarts a la tarda. El dijous es va realitzar una sessió de curtmetratges sobre la diversitat sexual a la biblioteca Sant Ildefons.

L'Ajuntament de Cornellà, a través de la web municipal, també ofereix informació i recursos relacionats amb l'àmbit LGTBIQ.Gran Recapte d'Aliments

Així mateix, durant aquests dies es realitza un gran recapte d'aliments per a la Botiga Solidària. Es poden dur a les associacions de veïns, l'Estadi Municipal i l'Espai Esportiu Sant Ildefons, i als establiments adherits de l'entitat Cornellà Compra a Casa:

Mercat Sant Ildefons * Av. Sant Ildefons, s/n.
La Provençal * Mercat Sant Ildefons, botiga 289 ext.
Estanc nº2 Rambla * Rbla. Anselm Clavé, 14
El Jardí de Paris * Eduard Gibert, 14
Cortines Sanglas * Rubió i Ors, 152
Dietètica Sègol * Miranda, 58                                                                                    
Cruz Iberi&co * Josep Fiter, 6
Lamparas Garcia * Campfaso, 44
René Floristeria * Mossèn Andreu, 34
Montserrat Descans – Decoració * Avgda. del Parc, 47
Cristina Complements * Eduard Gibert, Botiga exterior Mercat Centre.

Tots aquells que ho desitgin poden adherir-se al Manifest per la Dignitat a través d'aquest enllaç  o en els punts de les activitats programades.


SIGNA EL MANIFEST
Descarrega les activitats
Llegeix la nota de premsa completa