Les biblioteques de Cornellà promouen una ciutat viva, dinàmica i integradora

Cornellà disposa d’una xarxa de biblioteques públiques dinàmica, oberta i integradora que mensualment ofereix una agenda plena d'activitats adreçada a tots els públics amb l’objectiu d'encomanar el gust per la lectura i de fomentar espais culturals i de trobada que donin resposta a les necessitats d’informació i d’oci de la ciutadania.

Amb el començament del nou curs escolar, les biblioteques tornen amb més activitats gratuïtes tant per als infants com per al públic adult: hores del conte, clubs de lectura, cinefòrums, xerrades pedagògiques, presentacions editorials, tertúlies en anglès i formació bàsica en informàtica. Els "Dissabtes Familiars" ja estan en marxa amb una agenda carregada de propostes lúdiques i culturals per entretenir tota la família.

També ofereixen els mitjans necessaris per a l'autoformació del ciutadà en diferents aspectes, facilitant les eines per a l’autoaprenentatge de llengües, informàtica i altres matèries. Les biblioteques també se'n fan ressò de les festes del barri i de les activitats programades per les associacions de veïns i altres entitats de la ciutat, contribuint a la cohesió social i a la convivència ciutadana, com ara les activitats que han programat dins del marc de la 17a Fira de la Solidaritat, el mes d'octubre.

A més, posen al vostre abast més de 100.000 documents de totes les temàtiques, en lliure accés i disponibles en diferents suports (CD's, diaris i revistes, llibres, DVD's, etc). També podeu consultar documentació sobre la nostra ciutat i la seva comarca (Col.lecció Local), així com els diferents fons especialitzats de les biblioteques de Cornellà: Fons Flamenc; Moviments socials; Dona i Cinema; Racó de mares i pares; Racó del mestre, Manga i anime, entre d'altres.

Xarxa de Biblioteques de Cornellà
Butlletí d' activitats del mes