Educació

Fem comunitat educativa

Al mes de desembre UnitElements i Laboratoris Ferrer van organitzar amb un grup d’uns cinquanta voluntaris/es una acció social a l’escola Montserrat amb l’aportació de material per a la prevenció de la COVID-19, petites tasques de condicionament d’espais com ara la pintura de pissarres de pati o el muntatge d’un hort urbà, i també l’explicació d’un conte per videoconferència per alguns grups d’educació primària.

L’esforç dels treballadors i treballadores, així com la seva bona predisposició i energia ens van transmetre uns valors molt positius.

En una època tan difícil a causa de la pandèmia, és molt lloable veure com grans entitats s’impliquen en millorar petites entitats com ara l’escola Montserrat, un centre situat en un entorn sociocultural complex, però amb una comunitat educativa cohesionada i amb la il·lusió d’intentar millorar la realitat.

Aquest curs, la tasca a l’escola encara ha estat més difícil, encabint tots els protocols de seguretat per vetllar per la salut de l’alumnat. Però, si algun aprenentatge positiu es pot obtenir d’aquest període tan especial que ens ha tocat viure, és la importància de les relacions humanes. I accions socials com aquesta en són un fantàstic exemple; com entitats tan allunyades en el seu dia a dia, poden cooperar establint sinèrgies.