Joves

Una gran varietat d’activitats per a joves les tardes d’estiu!

Per segon any consecutiu, es realitza una programació variada per a joves de 12 a 21 any als diferents barris de la ciutat.
Una gran varietat d’activitats per a joves les tardes d’estiu!
ACTIVITATS D'ESTIU

L'any passat, durant la darrera setmana del mes de juny i finals de juliol, es va realitzar una programació d'activitats dirigides a joves de 12 a 21 anys on van participar 670 persones.


Aquestes activitats es van iniciar per donar resposta a les necessitats d'oci d'aquesta franja d'edat que havia vist reduïda la seva activitat lúdica i social a causa de les diferents restriccions viscudes per la pandèmia.


La bona acollida a aquestes activitats, fa que es torni a plantejar activitats organitzades per Cornellà Jove, amb la col·laboració d'entitats de lleure i altres organismes. Concretament, el Casal Jove Sanfeliu-Sant Ildefons, el CEIJ Mowgli, el Departament d'Esports, la Xarxa de Centres Cívics de Cornellà, el Pla Director Comunitari de Sant Ildefons i l'Àrea Metropolitana amb "Millor que nou".


Durant aquestes setmanes es podrà participar en activitats com tornejos esportius, manualitats, ioga, parkour, scooter i skate o manteniment de bicis, entre d'altres.

Les activitats són gratuïtes i es realitzaran de dilluns a dijous de 18:30h a 20:30h a places i equipaments de la ciutat. No es necessita inscripció, excepte a les activitats següents:

 

  • CURS: ARA SÍ QUE CIRC! Dilluns i dimecres del 27 de juny al 20 de juliol. Avinguda Sant Ildefons, 1.
  • Manteniment de bicis. Dimarts 5 de juliol. Plaça de la Sardana.
  • Taller crea i experimenta amb la fotografia. 4 i 6 de juliol al Centre Cívic Sant Ildefons.
  • Taller de poetryslam amb l'Esteve Bosch de Jaurequízar, subcampió d'Espanya de poetry slam el 2015, 7 i 14 de juliol al Centre Cívic Sant Ildefons.
  • Taller de cuina: Batuts Refrescants. Dijous 14 de juliol al Centre Cívic Sant Ildefons.
  • Taller de cuina: Gelats saludables. Dijous 21 de juliol al Centre Cívic Sant Ildefons.Les inscripcions es poden dur a terme aquí.

@cornellajove

@JovesCornella

669989501

cornellajove@aj-cornella.cat