Educació

La fira Apropa 2021

APROPA (Accions per al reciclatge i l'orientació professional i acadèmica) és un punt de trobada anual per donar a conèixer les diferents possibilitats formatives existents a la ciutat.

 

apropa_imatge.jpgDes de l'any 2015, l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, a través del seu Departament d'Educació i en estreta col·laboració amb els instituts de secundària, centres educatius que ofereixen ensenyaments per a la població adulta o d’idiomes, fundacions dedicades a la formació de segona oportunitat, organitzacions dedicades a la formació ocupacional, etc. es reuneixen amb una idea clau com a rerefons: un moment especialment important en la trajectòria educativa i personal de qualsevol jove és aquell en el qual, finalitzant la seva escolarització obligatòria, ha de prendre decisions respecte al camí que desitja continuar per a continuar formant-se i orientar la seva trajectòria personal, acadèmica i professional.

Per aquest motiu, enguany la Fira es desenvolupa en format online però amb un objectiu plenament vigent com és el donar a conèixer de manera integral i unificada les diferents iniciatives i recursos formatius que el territori ofereix especialment dirigits a la població més jove i que es troba en un moment de definició del seu futur a mitjà i llarg termini.

Esperem que aquest espai virtual de difusió us sigui d’utilitat i us ofereixi els elements necessaris per a que la vostra elecció pel que fa a la tria de quin camí continuar de cara a un futur ben proper sigui el més ajustada a les vostres necessitats i interessos.